Prijavi se za splavarenje! Kalendar splavarenja Šta treba da znate Kontakt
Šta treba da znate


Često postavljana pitanja El. pošta

 

Intro. U cilju što boljeg provoda i prolaska kroz avanturu splavarenja bez incidenata i ekscesa, pre svega bismo želeli da napomenemo da je svako odgovoran za svoje postupke, da svi treba da obrate pažnju na sebe i svoje saputnike u čamcu, da izbegavaju nepotrebne ekscese koje mogu voditi povređivanju sebe i drugih, u toku boravka u reci ali i van čamaca. Dalje, alkohol, kao neizostavan deo svake zabave nije zabranjen ali mora biti u granicama normale u cilju svačije sigurnosti, bar dok ste u čamcima.

Opširnije...
 
Članstvo & rezervacije

 

Veoma je važno da se upoznate sa osnovnim uslovima splavarenja kojih se pridržavamo kad je u pitanju organizacija splavarenja.

ČLANSTVO - Da bi bili učesnik naših splavarenja po Zakonu morate biti članovi našeg rafting kluba Alfa tim. Na osnovu Statuta rafting kluba Alfa tim postoje tri vrste članstva:

Opširnije...
 
Mapa splavarenja

 

LIM - Cela trasa splavarenja Limom. Kao što vidite, jedan deo reke Lim se preskače i to od Andrijevice do Berana. Razlog tome je loša konfiguracija terena i korita reke što tu deonicu čini za nijansu manje atraktivnom od ostalih deonica. Ipak, moguće je i tu deonicu preći, ali uz često prenošenje čamaca preko delova reke koji su zaista plitki. Doduše uz dobar vodostaj moguće je i na ovom delu reke splavariti ali onda se splavarenje povećava za četiri dodatna sata.

Opširnije...
 
Osnovne informacije o splavarenju

 

PUT - Sva vozila pod organizacijom našeg kluba kreću i vraćaju se sa platoa ispred muzeja 25. maj u Bulevaru Kneza Aleksandra Karađorđevića (bivši Bulevar mira). Vremena polazaka su objavljena na stranama koje se odnose na te događaje. Polazak je predviđen tako da postoji dovoljno vremena da se stane nekoliko puta na putu do odredišta zarad predaha i da se opet na odredište stigne na vreme za ulazak u čamce.

Opširnije...
 
Pokreće Rafting club Alpha team.