Prijavi se za splavarenje! Kalendar splavarenja Šta treba da znate Kontakt
Članstvo & rezervacije

 

Veoma je važno da se upoznate sa osnovnim uslovima splavarenja kojih se pridržavamo kad je u pitanju organizacija splavarenja.

ČLANSTVO - Da bi bili učesnik naših splavarenja po Zakonu morate biti članovi našeg rafting kluba Alfa tim. Na osnovu Statuta rafting kluba Alfa tim postoje tri vrste članstva:

 

1. Sezonsko članstvo je kategorija članstva kojom je članstvo u klubu vremenski ograničeno na sezonu splavarenja u kojoj se izdaje. Omogućava evidenciju u našem registru za naredna splavarenja, a uvedeno je radi ispunjenja zakonskih normi kad je u pitanju organizacija ovakvih događaja. Jedina obaveza ove kategorije članstva prema klubu je u domenu turističkog raftinga, a zasniva se na ponašanju u skladu sa interesima grupe i organizatora. To znači da sezonsku člansku kartu dobijate besplatno prvi prvom splavarenju na koje odete u sezoni i važi vam za celu tekuću sezonu.

2. Redovno članstvo predstavlja kategoriju ljudi koja ulazi u članstvo kluba na osnovu iskazane želje za članstvom. Vremenski članstvo nije ograničeno, a trajanje članstva se vezuje za plaćanje i obnavljanje članarine. Visinu članarine određuje Upravni odbor kluba u decembru mesecu za narednu godinu. Pogodnosti koje ostvaruju redovni članovi kluba zasnivaju se na povlašćenim cenama splavarenja tokom sezone za koju imaju uplaćenu članarinu. Za sezonu 2009 cene splavarenja za redovne članove su 25% niže od cena koje ćete naći u formi za prijavljivanje. Obaveze ove vrste članstva prema klubu proizilaze iz odgovarajućih članova Statuta rafting kluba Alfa tim.

3. Takmičarsko članstvo je vrsta članstva koja se stiče na osnovu iskazane želje i ispunjavanja uslova da se bavite raftingom kao sportom. Podrazumeva učestvovanje na treninzima i rafting takmičenjima u zemlji i inostranstvu u ime kluba, i ispunjenje ostalih obaveza proisteklih iz Statuta rafting kluba Alfa tim. Visina članarine je određena odlukom Upravnog odbora kluba.

Članstvo u klubu se ostvaruje potpisivanjem pristupnice.

REZERVACIJE I FINANSIJE - Da biste rezervisali vaše mesto u autobusu i čamcu, potrebno je platiti iznos naznačen na strani na kojoj se to splavaranje najavljuje. U većini slučajeva nije potrebno uplatiti kompletan iznos odjednom, već je za rezervaciju obično potrebno platiti manji deo ukupne sume. Za skuplja splavarenja, omogućeno je plaćaenje u više rata. Plaćanjem prvog iznosa rezervisali ste svoje mesto i u dogovoru sa organizatorom vršite ostala plaćanja.

Prijavljivanje je otvoreno najkasnije do 12 sati pred put. Otkazivanje rezervacije je najkasnije moguće 3 dana pred put. U slučaju otkazivanja pre pomenutog roka novac uplaćen na ime rezervacije se ne vraća, dok se ostatak vraća.

Sve cene svih splavarenja su formirane u cilju da se ovaj relativno skupi provod što je više moguće približi prosečnom novčaniku naših građana.

POTPISIVANJEM PRISTUPNICE POTVRĐUJETE SAGLASNOST SA SVIM GORE NAVEDENIM USLOVIMA !

 


Pokreće Rafting club Alpha team.