Prijavi se za splavarenje! Kalendar splavarenja Šta treba da znate Kontakt
O nama El. pošta

ALFA TIM je klub posvećen sportskim aktivnostima, sa naglašenom ulogom u organizaciji rekreativnih sportskih aktivnosti na vodi (splavarenja), kojom finansira svoje sportske aktivnosti i razvoj sportista. Aktivno radi na promociji raftinga kao sporta, splavarenja kao važne grane turizma na vodi i splavarenja kao načina života.

Sezona splavarenja 2014 će nam biti jedanaesta u nizu u kojoj brinemo o vašem dobrom provodu na reci. Naša ljubav prema beloj penušavoj vodi, brzacima, bukovima, prirodi i adrenalinu koji neizostavno prati svako splavarenje uspela je da nas veže za reku i nagovori da makar deo pozitivne energije koja neizostavno prati splavarenje, prenesemo Vama!

Cilj nam je da Vi doživite jedan sjajan provod, vreme za pamćenje, vratite se kuć‡i i poželite svima da ispričate šta ste doživeli i da se makar za nijansu osećate bolje nego pre odlaska na splavarenje. Ako poželite da krenete opet na splavarenje, mi ćemo biti jako srećni jer je to ono što smo i želeli da Vam prenesemo.

Za organizaciju splavarenja zadužen je pre svega Upravni Odbor kluba na čelu sa Predsednikom, a u organizaciji pomažu i ostali takmičari ALFA TIMA.

Bojan LazićLjubinko TrifkovićBojana ŠarovićDuško ĐurićBoris Gojkovićw

 


Pokreće Rafting club Alpha team.